Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plaatsen en Levensverhalen

Het boek Geselecteerde Artikelen ­­— Surinaamse Historie, Plaatsen en Levensverhalen, geschreven door Kenneth Roy Donk, omvat vele verhalen over personen, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van Suriname in het algemeen en in die van Nickerie in het bijzonder. Er zijn verhalen waarvan sommige hun wortel hebben in de plantagegeschiedenis, terwijl andere de immigratie geschiedenis op het persoonlijk vlak doen herleven. Weer andere belichten de gezondheidszorg, de landbouw, het onderwijs, vanuit een historisch perspectief. Dan ook de familieverhalen die tot diep in de ziel kunnen doordringen, emoties kunnen opwekken, wanneer die gelezen worden. Met dit werk zijn levensverhalen vastgelegd, die anders verloren zouden gaan.

Download

De standaard versie van het boek kan GRATIS gedownload worden op Gumroad via onderstaande link. Door uw email adres op te geven zal u op de hoogte worden gehouden van verbeterde versies en nieuwe uitgaves.

Versies

Standaard Versie

De standaard versie van het boek heeft kleinere afbeeldingen, geschikt voor de meeste mobiele apparaten, en kan GRATIS gedownload worden door 0 USD in te vullen bij de prijs. Indien u echter ervoor kiest een vrijwillige bijdrage te doen ondersteunt u daarmee toekomstige updates aan het boek, en werk aan het derde deel in deze serie.

High Definition (HD) Versie

De HD versie van het boek heeft grotere afbeeldingen voor een scherpere weergave op HD displays en/of bij het inzoomen. Deze versie van het boek vereist een minimale bijdrage van 4 USD. Met een hogere bijdrage ondersteunt u toekomstige updates aan het boek, en werk aan het derde deel in deze serie.

Preview

Betaalopties / donaties

Indien u niet in staat bent om online via Gumroad te betalen voor de HD versie van het boek, of als u wilt bijdragen aan toekomstige uitgaves, waaronder het derde deel in deze serie, dan kunt u contact maken voor alternatieve betaalopties.

Bankovermaking

Cryptocurrencies

Contant

Volledige serie

Verkrijgbaar in 2022

In de media

Kenneth R. Donk vertelt over de boeken als gast in het programma “In Huis” op Rasonic TV