Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plantages en Architectuur

Het boek Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plantages en Architectuur, verschenen van de hand van Kenneth Roy Donk, is een verzamelwerk van artikelen die in de loop van enkele jaren, door hem zijn geschreven. Hij is geboren te Paramaribo, Suriname op 12 juli 1953, maar woont al 45 jaar in Nickerie, waar hij zich op velerlei gebied heeft ingezet. De artikelen, gebundeld in dit boek, zij o.a. verschenen in Paramaribo PostTimes of SurinameSLM Magazine en de Ware Tijd. Zij vloeien voort uit de passie die de schrijver heeft voor vooral de plantagegeschiedenis, die te beschrijven en samen met gebeurtenissen die daarvoor in aanmerking komen vast te leggen. Zijn werk werd bekroond, toen hij in 2007 de Dadien-Bhailal Award ontving uit handen van de Stichting Vrienden van Nickerie gevestigd in Nederland.

Download

De standaard versie van het boek kan GRATIS gedownload worden op Gumroad via onderstaande link. Door uw email adres op te geven zal u op de hoogte worden gehouden van verbeterde versies en nieuwe uitgaves.

Versies

Standaard Versie

De standaard versie van het boek heeft kleinere afbeeldingen, geschikt voor de meeste mobiele apparaten, en kan GRATIS gedownload worden door 0 USD in te vullen bij de prijs. Indien u echter ervoor kiest een vrijwillige bijdrage te doen ondersteunt u daarmee toekomstige updates aan het boek, en werk aan het derde deel in deze serie.

High Definition (HD) Versie

De HD versie van het boek heeft grotere afbeeldingen voor een scherpere weergave op HD displays en/of bij het inzoomen. Deze versie van het boek vereist een minimale bijdrage van 4 USD. Met een hogere bijdrage ondersteunt u toekomstige updates aan het boek, en werk aan het derde deel in deze serie.

Preview

Betaalopties / donaties

Indien u niet in staat bent om online via Gumroad te betalen voor de HD versie van het boek, of als u wilt bijdragen aan toekomstige uitgaves, waaronder het derde deel in deze serie, dan kunt u contact maken voor alternatieve betaalopties.

Bankovermaking

Cryptocurrencies

Contant

In de media

Kenneth R. Donk vertelt over de boeken als gast in het programma “In Huis” op Rasonic TV